Midsommarfirandet

Min midsommar var faktiskt också jättebra och rolig! Först på dagen så for jag till Jonas, åt lite och sedan tog vi bussen kl 22-tiden. Det var lite segt att vänta på den. Träffade Emma och Kim på bussen till sandviken, först var jag utanför ett tag innan Andreas skulle ha med mig in, så då gick jag in och dansade. Det var jättekul! Mittiallt så ringde Kim och sa att jag skulle komma til parkeringen, så då sprang jag ut dit och såg Kattis, Nicke och Ann! Vad glad jag blev! Stackars Nicke var helt trött för at han hade varit på jobb.. så släpade Kattis med honom till sandviken. Jag tog med mig Kattis in för att dansa, hon ville inte betala inträde så hon BET sig i handen så at det började blöda.. "Jojo, du har stämpel" tyckte Simon som var vakt. Hon är en hårding hon där Kattis, I like. Vi hann inte dansa så mycket innan de måste fara, kanske tur att hon inte betalade ändå då? Ungefär vid 2.30 så började Emma, jag och Adam fundera på att ta oss hem. Vi fick inte tag på taxi så vi började gå.. Sen tiggde vi skjuts av Jenke och hans pappa. Skönt att slippa gå 6 km. Emma röjde lite i garaget och sådär innan vi gick och lade oss till slut vid 5. På morgonen så vaknade vi av Emmas pappa, han var på g mer än vanligt. Haha! Så vi teg upp, åt lite, gick till Farmor och hoppade studsmatta och sedan tog jag och Adam bussen hem när den kom, kl 13:30. Jag steg av vid sviby bron där min moppe stod och så körde jag hem.

Igårkväll på kvällen så var Elin hit, vi var ganska slitna bådatvå så vi såg på fotboll och åt kladdkaka. Hon gjorde en ring med moppen på vårt grus innan hon for. Den ska jag låta vara kvar. Elin är söt.

När Elin for så for jag iväg till Kungsö, till Peter och Eva. Där var det lite fest. Jag åt två korvar, fnissade åt mina kära kusiner.. Hjälpte till lite och sedan for jag hem.

Idag ska jag på konfirmationsläger kl 13:00, jag ska vara storasyskon. Så nu är det väl bäst att börja packa lite saker, fast det är rätt mysigt att ligga och gosa under täcket..

Vi syns igen på Fredag!


I got the right temperature to shelter you from the storm

ida

Sommartider hej hej

Jaha, nu sitter jag och tänker tillbaka på dagen som just varit. Och vad har jag gjort? Svar: ingenting. Jag har suttit framför datorn. Skärpning! Ikväll på kvällen så var faktiskt Mette hit vi(jag) lagade kladdkaka och så åt vi den. Emma och jag planerade gårdagen, nu har vi nog bestämt oss.. Efter många velanden hit och dit. Det var ju bra i varjefall.

Jag ska stiga upp i tid och fara iväg till sparis och handla grillmat som jag ska äta hos Jonas. Jag ska alltså först dit och sedan åker vi buss ut till eckerö. Så vi ses i sandviken! Efter det ska jag hem till Emma och tutta med henne. Och dagen efter buss till sviby och hem med moppen.. Det blir nog perfekt tror jag.

På söndag så ska jag på konfirmationsläger, nice. Det ska bli rätt kul faktiskt, då kan jag inte sitta framför datorn hela dagarna, jag behöver inte ha tråkigt och så slipper jag laga mat själv.. Idag åt jag chicken nuggets och makaroner. Ris skulle ta så länge att koka tyckte jag så därför blev det makaroner, det är ju samma sak?

Nu är jag på gång, när det är sovdags. Måste börja stiga upp i tid.. I morgon ska mamma ringa och väcka mig så jag hinner och handla..


Nubbe och sill
Ta't om du vill
men låt bilen stå still!

ida

Hej jag har tråkigt

Jaha, nu har jag tråkigt igen. Skulle Emma ringa? Jag ska på konfirmationsläger på söndag, jag vill att Fina ska komma med. Varför skriver min kusin Stoffe "Take it easy" till mig? Så förnedrande..


Y'all gon' make me lose my mind, up in here, up in here

ida

Wake up, wake up

Jag som tyckte att jag sov länge idag, men inte en enda själ förutom jag är ju vaken nu. Eller kanske alla är på jobb? I brist på annat att göra så tittar jag på mtv. Jag har kommit på att det där 'Lika som bär' skiten som de håller på med inte stämmer.. Ni vet när man skickar in en bild på sig själv så väljer det en kändis som man är mest lik? Det var en mörkhyad liten tjej som hade skickade in en bild på sig. Gissa vem hon var 53% lik? Nicole Kidman! Hennes hy är ju vit som snö! "Du borde få en Oscar för mest lik Nicole Kidman" Precis jo.

Nu ska jag ladda bykmaskinen och klä på mig och sen ska jag fara till Herrgård.


Vackra, snälla, världens bästa Jansson

ida

SOS

Det finns en gräns för hur mycket stugaliv jag klarar av på en gång, den gränsen var nådd idag. Därför är jag hemma nu. Två nätter är ju ändå ganska mycket.. Rasmus och Janke var och hälsade på i söndags, Rasmus är en retsticka. Kattis, Nicke och lilla Zorro (hundvalp) var ute en sväng igår, trevligt. Inatt sov jag för första gången i min egen stuga också, ensam. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det var inte så speciellt.. Jag sov bra och det var faktiskt inte stekhett när jag vaknade. Idag var Peter, Eva och Ludde ut på middag, efter middagen for jag hem.

Det här med att bo ensam hemma.. Visst är det fest hela dagen lång, men man måste handla mat också. Tur att det finns färdiga rätter som bara ska micras.. Därför var jag just till Kantis och inhandlade lite färdigmat. Flöjt och Forsman satt i rondellen och jobbade, så jag pratade med dem också ett tag. Vi satt under bron när det började regna och när det såg ut att ha slutat regna så smög vi iväg, var och en hem till sig. Jag blev inte alls blöt, flyt..

Mitt hår blir väldigt snabbt smutsigt. Ju mer jag tvättar det så ju smutsigare blir det. Därför har jag låtit bli att tvätta det på ett tag nu, så kanske det blir bättre? Eller idag så var jag och duschade och blötte håret, men det räknas väl inte? Jag använde ju inget shampo, men håret blev som nytt.. Till midsommar måste det ju vara rent förstås.

Jag undrar sa flundran vad jag ska göra ikväll? Mi casa, su casa, om du har vägarna förbi. Annars blir det fottis, inte fy skam.. Emma skulle ringa också. Men hon är a segman, så det vet man aldrig.

Idag så trodde jag att jag kanske inte skulle fjälla på ryggen så mycket mer. Ack, så fel jag hade. Nu fjällar jag på bröstet och axlarna också. Jag förstår inte det här! Jag har ju inte varit i solen så himla mycket på sistone? Jag kommer att se ut som ett enda stort köttmonster, utan skinn till slut. Iiiiiih! Hjälp!


SOS please someone help me
It's not healthy for me to feel this

ida

Temperature

På jobb igen, jag sitter och väntar på min lön ungefär.. Den kommer Stoffe med kl 17. Det är rätt dött här nu, dörren står öppen och det är hoot! Jag var till Kungsö en sväng innan jag for på jobb, bytte böcker med Eva. Peter och Lukas spelade fotboll. När jag slutar så ska jag hem och äta, städa färdigt, packa lite och sen ska jag fara iväg ut till Lemland. Jag ska sova ensam i min stuga, läskigt. Ring om du vill joina! I morgon så kommer Kattis och Nicke och hälsar på, det ska bli kul.


World, hold on

ida

Emma sweet seventeen

Min älgbrutta är 17 nu. Igårkväll och hela natten så festade vi på hennes stuga och jag hade skitkul. Jag var fin i håret också, GodisJohanna var snäll och fixade en superfin frisyr på mig! Jag simmade med den ett par ggr (måste sätta ett kryss framför första doppet på min lunarpresentation) och den var lika fin för det. Ännu snyggare när jag tog bort alla spännen.. Volym! I can tell you. Jag badade alltså, i sjön. Det var inte så kallt, tror jag? Sen badade jag i vildmarksbadet några ggr. Det är nog därför jag har börjat fjälla på ryggen nu.. Mysigt. Kvällen var ganska slagsmålsfri, skönt det. Vi sov inte speciellt mycket heller, jag och Tobias åkte hem med hans mamma. Var hemma ungefär 10, då gick jag och lade mig och sov till kl 15. Efter det så duschade jag. Ojj, så skönt det var. Jag ville inte tukta magen så mycket, därför åt jag fil och smörgås till middag. Nu är jag på jobb. Gäsp..

Skulle vara kul att se på bilder från igår, det kanske jag gör när jag kommer hem kl 22.. Om jag orkar. I morgon så ska jag jobba igen, 13-17 och efter det ska jag ut till Lemland. Det ska faktiskt bli skönt, sol och bad. Fortsätta vända upp och ner på min strand med en spade..

Jag har en massa skrapsår, blåmärken och myggbett överallt, ujj ujj. Jag är sugen på kebabrulle, mums..


Jag känner en bot
Hon heter Anna

ida


Fokusera

Ikväll är det party hos Emma Mattsson, det blir skitkul tror jag!


Fokusera på festen och skit i besvären

ida

AARRGGHH!

Ikväll efter maten så försökte jag bestämma vad jag skulle bränna för låtar tills i morgon. Martin hjälpte mig, det blev 2 cd skivor till slut. Jag for till Kungsö och brände ner låtarna och Eva bjöd på rabarberpaj. Glassen hade jag med själv. När jag kom hem så provlyssnade jag, den ena hackar.. Det måste vara fel på mig, alla skivor som jag bränner så hackar. Synd det, när jag försökte fixa och så blev det fel. Det, bland annat, gjorde mig sur.

Efter det så ringde jag till Emma och då blev jag glad igen!


Släng dig i väggen Zidane

ida

Äkta stockholmsbrudar

Igår så sov Emma här, mys bus mys bus. Vi somnade ganska sent och gick upp tidigt och for iväg till sverige, Ålandsfärjan - buss - tunnelbana - Kista gallerian. Vi hade flyt på tunnelbanan, for inte fel en enda gång. Ringde iochförsig Anki två ggr, men bara för att vara säker på att vi var på rätt. Vi hittade lite saker här och där så pengarna tog slut snabbt, hade inga stor summor med oss den här gången. Då gick vi ut och lade oss på några parkbänkar, chill. Emma är verkligen en crazy-ass-mother-fucker. Men kul hade vi, som bara vi kan ha! Vi hittade hem igen utan problem också. Under den här dagen så lärde jag mig att det kostar att gå på toa i sthlm, åtminstone överallt där vi var. Jag var ovanligt pissnödig och fick betala tusen femkronor för att få gå på toa. Emma löste det på sitt sätt... På cityterminalen så träffade vi Julia, som kom från sin pappa och var på väg hem.

Idag har jag klippt gräset, sen sov jag för jag var så trött. Eva och Ludde var hem på middag, mamma satte slingor i mitt hår (kan ju iallafall inte klaga på att det bev fult, för de syns inte) och pappa och jag for och hyrde Samuel L. Jacksson - film, The man. Nu ska jag försöka sova.


Running wild among all the stars above

ida

I väntan på Emma

Jag säger då det, idag har det verkligen varit hett. Kl 12:15 idag var det 30 grader ute! Jag har varit på stranden med Kattis hela dagen, nästan i varjefall. Vi kände på vattnet och det kändes inte så himla kallt, kanske man vågar sig i snart? När Kattis skulle ha lunch så åkte vi med Nicke till eat och de köpte en sallad. Annars så låg vi på stranden i solen hela dagen. Min framsida var röd som fan igår, därför tänkte jag  väga upp det  och sola ryggen idag..  Att man int märker när det blir för mycket? För nu blev det nog lite för mycket.. Nu ska jag ta det lite lugnt i solen.

Nu väntar jag på att Emma ska komma hit, hon ska sova här för i morgon så ska vi till swe på äventyr. Mys, mys, mys. Pappa har precis bytt krass på Astrid så nu ska jag ut och provköra!


These boots are made for walking, and that's just what they do..

ida

Gjis jåsa

Nu har jag äntligen min dygnsrytm på rätt igen, så i morse kl 9:00 när stereon började spela så orkade jag faktiskt stiga upp. Pappa och jag for och handlade och sen for vi ut till Lemland. Jag hade en massa grejor med till min stuga igen, det är nästan så att jag har börjat fundera på att bygga ut.. Jag krattade lite på min strand, men det kändes som om jag krattade förgäves när fanskapet är igenvuxet så efter en stund så gav jag upp. Sen låg jag på altanen i solen, somnade nästan, innan vi for hem. Eller nej, vi for till Draken och köpte kebabrullar och sen for vi hem och åt upp dem. Jag var alldeles smutsig av allt krattandes så jag hoppade i duschen och då messade Jenny och undrade om jag ville se på film. Det ville jag ju så Stoffe och Jenny kom och hämtade mig och vi for och hyrde film och sen hem till Stoffe. Vi väntade på Roth en stund och sen såg vi på filmen, Wallander - Innan frosten. Mastermind är fortfarande den Wallander filmen som är bäst.. Vi åt chips och Stoffe bjöd på glass med jordgubbar, mums. Nu är min mage rund och go´. Till slut så skjutsade Stoffe hem mig, det var snällt.

I morgon ska jag till Nabben och hålla flas sällskap, kanske sola min baksida så att den är lika rosa som min framsida.. Nu ska jag sova, det här har varit en bra dag.


And when I bust yo ass I'ma continue to rock

ida

Gissa?

En eeeeeeeeeeeeeviiigheeeeeeeeeeeet, en koooort seeeekhuuuuund!

Gissa vilken låt som spelas på radion just i denna stund?

Solen skiner och grabbarna glider, men ida sitter inne och lider. Jag är drottingen av rim, aaight?

2 timmar kvar, sen åker jag hem med min far. Jag är alltså på jobb, Julia är en snobb(!)


Pengar rullar in som det ska, det går bra nu

ida

Maxtemp 23,7

Nu tror jag att sommaren är här. Först blev jag uppäten av en massa mygg och sen avled jag nästan i värmen. Vår väderstation säger att max temperaturen idag var 23,7 och då var klockan 12:33. Ludde har varit här hela dagen idag så jag var ut och gick med honom i vagnen i en timme. Mette kom med och höll mig sällskap. Det var jobbigt att gå i uppförsbackar och inte ville han sova heller. Jag har läst en till bok idag igen, snart måste jag fara till Eva och byta till mig den åttonde, nionde och tionde boken..

Min dag har varit ganska händelselös. Jag borde gå och lägga mig för att kunna stiga upp i tid, men jag är inte trött ännu. Jag msnar med Vera, det är kul. Hon säger att hon måste fara hem den 30e istället eftersom Lufthansa ställde in det flyget den 29e p g a för lite passagerare.. Ingen katastrof det i varjefall.

I morgon ska jag jobba. Lite synd, det lär ska bli fint väder. Tar igen det på söndag istället!


Dagny, kom hit och spill..

ida

Wonder how, wonder why

Jag är lite nedstämd, jag sitter och funderar. Undrar varför det ska finnas en massa människor som jag inte vill träffa. Ångest. Min värld funkar inte. På det sättet ska det bli skönt att flytta. Jag är glad att jag ska bo med just Kattis.

På måndag ska jag och Emma till sthlm, vi har nog bestämt det nu. Bus bus bus. Det var då som Julia kanske skulle fara via sthlm på hemvägen från sin pappa va? Vi syns väl där isåfall.


Varför är det tyst i alla fulla hissar?

ida

I do

Till dig från mig..

I LOVE YOU!






DÖDA-DÖDA-DÖDA

Satans-helvetes-jävla-piss-skit-grönaärter. Mina vita cheapmonday byxor har en massa gräsfläckar på bakfickorna! De gick inte bort i tvätten.. Nästa gång jag ser dig så lovar jag att jag ska slå ihjäl dig din satan som knuffade ner mig i de där satans buskarna på School's out!

Äta farfars bajs

ida

Tebjudning

Ikväll har jag varit på te till Ann. Jag tänkte vara hurtig och cykla och låta Astrid(moppen) vila. Jag hittade cykeln, den var grön som jag trodde, pumpade mer luft i däcken och cyklade iväg, lite vingligt till en början.. Men sen kom jag på varför jag inte cyklar, med min cykel är det skitjobbigt att cykla. Man får trampa som en tok hela tiden annars stannar den helt och hållet. När jag kommit en bit på vägen så kom jag på att jag hade glömt vattenflaskan, illa! Trampade tillbaka efter den och gav mig iväg igen. När jag kommit ungefär lika långt som innan så tänkte jag att cykla, det är nog inte riktigt min grej. Inlines ska det vara och spinning är kul. Men inte cykla såhär. Så jag vände om och tog min moppe istället för då hade hon vilat färdigt! Jag är glad nu efteråt att jag gjorde som jag gjorde för det är långt tillochmed att köra moppe till Ann, och på hemvägen så började det regna lite smått.

Idag har jag undrat lite smått om var min sköna kan ha hållit hus. Men nu vet jag!


Stones and flowers on the ground

ida

Astrid är sjuuk

Min moppe går dåligt.. Krassen är slut. Men inte hindrade det mig från att köra till Lemland idag. Det gick ganska knackigt och tog lite längre än väntat, men nog kom jag fram alltid. Jag målade baksidan på den där bokhyllan för andra gången, fixade lite, åt lite, läste lite.. Sen blev det tråkigt och då for jag hem på min knackiga moppe. Innan jag for ut till Lemland så var jag till Kantarellen och hälsade på Jenny, Sara, Mimmi och Erica. De hade lunch just då.

Jag har ssiiittråkigt nuuu. Vet inte vad jag ska hitta på. Jag vill göra nånting spännande men det är inte så lätt när jag inte kan räkna med moppen. Iochförsig så har jag en cykel också någonstans.. Kanske jag skulle fara ut på en cykeltur? Om jag hittar fanskapet någonstans, jag minns inte ens om den är grön eller blå. Hoppas den är snygg för annars vill jag inte cykla på den. Kanske jag skulle bege mig till Kungsö? Shit, det är långt. Men inte kan jag cykla utan något mål. Det är tråkigt. Jag får nog bli hemma. Tur att vi har några kockosbollar kvar i kylen.

När man talar om trollen. Eller ja, jag blev just bjuden på te till Ann. Tänka sig! Hoppas det är luft i däcken på min gröna cykel, för jag är ganska säker på att den är grön.


Well, I think you're crazy

ida

Det blåser i träna idag

Idag blåser det. Mycket. Det är jobbigt att köra moppe tillochmed! Jag har varit barnvakt till Ludde en stund medan mamma var på massage och efter det så for jag till Nabben och hälsade på Kattis och Ann, de är strandvakter där. Himla soft jobb de har, får sitta ute i solen och sova. På hemvägen körde jag igenom rökka- och flaggstångsrondellen men fick inte se rondellbrudarna så jag tog en sväng i fantasiarondellen också, ifall de var där. Men icke, de hade tydligen slutat kl 13. Middag i Kungsö, korv och potatissallad. Nu är jag hemma, har en del att göra här. Jenny ville att jag skulle komma med till Dinos, men det får vi se hur det blir med den saken. Jag borde städa min toa, limma in bilder i mitt fotoalbum eller fixa färdigt mitt brev till Vera.

I morgon lär det ska bli sämre väder, då ska jag nog fara ut till Lemland och måla och fixa lite. Inte så roligt att sitta och tukta Astrid dit ut bara, kanske får åka med mamma?

Det har varit tomt utan Emma idag.


Driver dagg, faller regn

ida

Mys under täcket

Som vanligt så steg jag upp klockan 9 i morse. Började vänta på att Emma behagade komma med sina behag. Det gjorde hon till slut, då for vi upp till khs och skulle hälsa på men först måste vi vänta på lamamannen nr 2, Kim. Sen hälsade vi på Ringa, tittade på niornas projekt och så var vi en sväng ner till Vikingahallen. Efter vår visit så gick Kim hem till sig och hjälpte sin mamma (det sa han i varjefall, men det säger han alltid) och Emma och jag for hem till mig och åt hamburgare. Det var mumsfillibabba tyckte i varjefall jag. Sen låg vi i min säng under mitt täcke och fnissade. Jag visade mina filmer från Valborg och Folkis out till Emma och så msnade vi och var knäppa. Härligt! Hoppas fottisen gick bra, skönt att du förstår Emma.

Emma for hem och jag for till Kungsö på middag, fisksoppa. Pappa, Peter och Lukas målar på huset och mamma är barnvakt till Ludde. Mamma och jag busade med Ludde hela kvällen tills han somnade och Peter var färdig med måleriet. Då for mamma och jag och handlade till Kantis. Vi köpte såna där Gille chokladbollar och kunde inte ens hålla oss tills vi kom hem utan öppnade och provsmakade så fort vi kom ut till bilen. Mmmm..

Nu ska jag nog snart sova, tänkte se L-word men vette fan om jag orkar hålla mig vaken tills dess. I morgon ska jag vara barnvakt åt Ludde medan mamma är på massage, kanske Emma kommer med? Jag kan hursomhelst inte sova hela dagen.

Jag vill fara till sverige på bus med Emma och kanske Helium på torsdag.


We are dancing on broken glass

ida

Under ytan

Jag som trodde att allt var så bra nu. Jag vill inte att alla ska tro att jag är avundsjuk.

Men tro vad du vill.


Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann


ida


Halt och lytt

Igårkväll åt jag middag på adlon med Kattis, Julia, Kim, Anna och Totte. Vi media-brudar skrattade mycket, jag tror inte att Kim och Totte förstod sig på vår humor.. Kanske man inte ska förvänta sig heller? Det var riktigt roligt i varjefall! Efter pizzan så gick vi in mot stan och till slut så kom också alla andra in till stan. Mycket röda och blå gubbar fanns där. Till sist så kom vilda Emma in, då var jag med henne. Hon röjde slut på mig helt och hållet.. Jag stukade foten lite. Idag så har vi nog bådatvå lite blåmärken här och där. Vi var ute på äventyr tillsammans ett bra tag, jag var hemma till 02:30.

Fick inte sova så mycket inatt alltså, men när stereon började spela kl 09:00 så var jag ändå inte trött. Hämtade ut mina bilder på Gefoto, bara att klippa och klistra kvar.. Mamma och pappa kom hem och hämtade en säng och sen åkte jag ut med dem till Lemland. Jag hängde upp gardiner i min stuga och tog bort allt papper som var runt mina möbler. Det blev jättefint! Det tyckte min moster Nanne också som kom och hälsade på. Jag åt middag ute i Lemland innan jag körde moppe in hit, på jobb. Nu är jag trött. 40 minuter kvar.. Känns lite lejm att gå och lägga sig när man kommer hem, ensam hemma som man är. Men inte har jag ork att göra någonting. I morgon ska jag jobba igen, skönt att få lön så att jag kan fara till sverige på bus med Emma. Hihi..

Jag har tittat på, kanske 5 st topmodel avsnitt.. Repriser. Jag måste nog säga det att det finns många korkade brudar. Den ena värre än den andra..


Jag vill äta tårta med dig!
ida


Ida med röda mulen

Inatt har jag sovit ganska gott, om man tänker på att jag inte kunde andas. Jag får väl skylla mig själv för jag ville inte ta någon tablett. Jag tycker nämligen inte att det är så mysigt att vakna mitt i natten med en massa snor i ansiktet. Så därför valde jag att inte andas istället för snor i ansiktet.

Det är tyst här. Mamma och pappa har farit ut till Lemland, de kommer hem på söndag igen.. Alltså är jag ensam hemma den här helgen. Inte ens Isolde är hemma och skäller, bara klockan som tickar och datorn som surrar. Eller är det för att jag är förkyld som jag inte hör något? Nu ska radion på.

Det är ganska fint väder ute, ska nog gå ut en stund. Klockan 18:00 ska jag vara hos Julia.
Jag undrar sa flundran, måste man ringa och boka till Adlon?

Nu ska jag klä på mig och smörja min röda mule.

Since we're on the subject
Tell me why your name's in the dictionary when I look up idiot
Check yourself it's very necessary

ida

Lodis var det här

Kom förbi Videobutiken på Norragatan om du vill ta dig en tittpå en lodis, för här sitter jag. Du har till kl 22 på dig..

Jag har glömt min bok hemma, måste ha missat väskan när jag skulle slänga ner den. Fan också! Jag lär väl få titta på tv hela kvällen.. Cityakuten, Home and away, Simpsons, Scrubs, Project Runway, Du är vad du äter.. Men det är tråkigt så därför tröstar jag mig själv med en chipspåse. Det funkar inte.

Idag så fikade jag med Julia. Vi gick i en massa butiker också och provade många skor. Det var roligt. Jag hade en nysning på gång hela tiden så tårarna rann på mig och ögonen var röda. Jag såg lite nerknarkad ut. I morgon är det middag! Ska bli roligt att träffa Kattis och Anna igen, det var på tok för länge sen. Mamma och pappa ska ut till Lemland och sova, det betyder att jag måste köra moppe, det betyder att det inte blir så mycket festande för mig. Men ja ä inte bitter. Jag vet inte om jag ser fram emot att frysa på stan, för det kommer jag att göra.

Idag så var mamma och jag till bra möbler och hittade en jättefin rottinggrupp för ett bra pris. Mamma köpte den till mig, som födelsedagspresent. Tack mamma!

På lördag ska jag ut till Lemland och måla igen, på kvällen är det jobb och söndag dag också. Yippie!
Nu vill jag att klockan snart blir 22 för då ska jag fara hem och gosa i min säng och ringa Emma igen!


I love you, ich liebe dich Zlatan Ibrahimovic
ida

RSS 2.0