GK

Ikväll börjar magdansn igen. Kl 21:15 ska jag vara på Fyrishov. Roligt.
Idag efter lunchen(antagligen korv) ska vi börja med GK(grafisk kommunikation).
På Onsdag ska jag till Rickeby, till min moster, tror jag.

Jag längtar hem lite alldeles just nu.

FO

Idag har jag gjort ett webfotogalleri i photoshop på datakunskapen. Väldigt slarvigt och små bilder. Kolla in. Klicka på webfotogalleri utan ram till vänster..

Virrig i bollen..

..och darrig på handen.

Ja, känslan efter 2 timmar buss och två timmar båt sitter kvar. Känslan är inte helt olik den man har när man är full, eller åtminstone bakis. Jag steg av båten för 1 timme sedan och jag är fortfarande yr. 27 m/s i byarna blåste det under turen till Grisslehamn. Under den turen som jag, Ann, Adam och Kattis åkte så kanske det snarare blåste25 m/s. Tur att det finns sjösjukepiller i informationen men synd att det tar en halv timme/timme innan de börjar verka och då var redan det värsta över. Smarta som vi är slår vi oss ner högst upp, längst fram på båtjäveln. I baren. Men sen fick vi nog och flyttade ner några våningar. Storebror Peter var på jobb så jag följde med honom och fick titta på stormens förödelser. Hans TV i hytten hade trillat i golv, flaskor i snabbköpte hade gått sönder, hyllor i lagret ramlade, förvaringsboxar flyttade på sig.. Jag brukar inte vara så känslig, bara jag får ett piller så brukar allt gå bra, men idag så blev det nog för mycket med både buss och båt. Benen darrade och ansiktet tappade färgen, fick jag höra.

Hujedamej, jag hoppas att det inte blåser så HIMLA mycket på söndag..

Goodnight folks!

hålhålhål

Inatt har jag sovit 10 timmar, som en prinessa. Fast inte känner jag mig speciellt pigg för det just nu. Har haft svenska idag och just var det lunch. Skulle ha haft mediekommunikation precis nu men Ebba är bortrest så jag har hål. Matten börjar om knappt en timme och sen är det bara klassrådet kvar innan jag får gå hem. Skönt med mjukstart, I can tell you. Ska ner på stan, till Holmlunds och byta min jacka.. Sen hoppas jag att Kattis har slutat tidigt idag så jag kan leka med henne.

Igår var jag till Willys och handlade med Nisse. Jag säger då det.. Det spelar ingen roll vad man handlar. Kararna ska stanna hemma! Han var inge bra sällskap. såg så uttråkad ut. Skyll dig själv!

Nej nu får det va bra!

skooolaa

Det är kul att vara tillbaka, fast det kändes tungt igår. Roligt att träffa alla.

Dagens citat:

Pappa sitter vid spakarna framför datorn, mamma står snett bakom och kikar över hans axel. De kollar på ny gasspis till stugan.

Mamma: Men gå framåt då!
Pappa: Vart är framåt på en sån här då?


Snakes on a Plane

Idag steg jag upp kl 11. Alla andra jullovsdagar har jag stigit upp efter 12 så jag är rätt nöjd med mig själv idag faktiskt. Jag duschade och sen satte jag mig framför datorn och började skriva på min engelska filmrecension om Snakes on a Plane. Och här har jag suttit hela dagen, med avbrott för vissa toa besök och middagar.. Men så blev jag färdig till slut och ganska nöjd till på köpet. Fråga mig vad du vill om Snakes on a Plane och jag vet svaret. Damn I'm good! Funderade nästan på att lägga upp hela recensionen här, men sen kom jag på att alltför många skulle sno den. Men behöver du en filmrecension på engelska så kan du höra av dig så kommer vi nog överrens på något sätt. Allt går att köpas, för det rätta priset.

ida

I'm tellin' U

I'm going to fall asleep with a big smile on my face.

Nej nu!

Snart är det här jullovet också slut och vad har jag gjort? Sovit, för det mesta. Nu jävlar får det vara nog!
Ikväll ska jag gå till Mette med mina kläder som hon ska få.

2a januari 2007

Idag är det pappas födelsedag.
Jag är trött. Jag vill bara sova.
Snart är det skola och jag måste skriva en filmrecension på engelska tills dess. Fy och usch för läxor över jullovet. Och inte kunde jag komma på ett bra nyårslöfte heller.

Grattis pappa!

RSS 2.0