Sommartider hej hej

Jaha, nu sitter jag och tänker tillbaka på dagen som just varit. Och vad har jag gjort? Svar: ingenting. Jag har suttit framför datorn. Skärpning! Ikväll på kvällen så var faktiskt Mette hit vi(jag) lagade kladdkaka och så åt vi den. Emma och jag planerade gårdagen, nu har vi nog bestämt oss.. Efter många velanden hit och dit. Det var ju bra i varjefall.

Jag ska stiga upp i tid och fara iväg till sparis och handla grillmat som jag ska äta hos Jonas. Jag ska alltså först dit och sedan åker vi buss ut till eckerö. Så vi ses i sandviken! Efter det ska jag hem till Emma och tutta med henne. Och dagen efter buss till sviby och hem med moppen.. Det blir nog perfekt tror jag.

På söndag så ska jag på konfirmationsläger, nice. Det ska bli rätt kul faktiskt, då kan jag inte sitta framför datorn hela dagarna, jag behöver inte ha tråkigt och så slipper jag laga mat själv.. Idag åt jag chicken nuggets och makaroner. Ris skulle ta så länge att koka tyckte jag så därför blev det makaroner, det är ju samma sak?

Nu är jag på gång, när det är sovdags. Måste börja stiga upp i tid.. I morgon ska mamma ringa och väcka mig så jag hinner och handla..


Nubbe och sill
Ta't om du vill
men låt bilen stå still!

ida

Kommentarer
Postat av: 888

I free advantage 888 casino come management standoff house limit.

2006-08-04 @ 08:57:11
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: slots

Get juice street slots spice?

2006-08-04 @ 16:17:08
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: slots

Who diamonds slots set flop.

2006-08-04 @ 16:17:17
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: backgammon

Rare trips blackjack game online backgammon bust kansas split martingale number?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0