Låång höstfika

Idag har jag varit på höstfika med Emma. Vi skvallrade på som små hönor medan vi drack varm choklad och åt chokladkaka(som egentligen hette något mycket finare men som ingen av oss kunde uttala).  CHOKLADCHOCK! Hoppas att jag får träffa henne igen innan jag far till Uppsala. Efter fikat så for Emma hem med Sara och 14:05-bussen. Jag gick iväg till Gefoto och hämtade ut mina bilder som jag beställde över internet igår. Jag blev riktigt besviken när jag såg endel bilder som var helt konstigt beskurna! Hela huvuden som inte var med osv. DÅLIGT! Samtidigt så orkar jag inte gå in och klaga heller, jag betalade ju med mitt presentkort och så fort jag har använt det så ska jag börja gå till gamla hederliga, trevliga Foto Plus igen.

Min mamma har blivit sjukskriven i 2 veckor, hon har så ont i sina höfter. I morgon ska hon in och röntga sig. Stackars mamma, hon mår jätteilla.

Ikväll efter maten så skrev jag in ännu fler recept på datorn. Snart färdig. Sen tröttnade jag på det och då blev jag på dåligt humör och som jag alltid gör när jag blir på dåligt humör så lägger jag mig i min säng och ligger där och är på dåligt humör istället. Då ringde Kim. Vi ska träffas i morgon, då blev jag glad och började städa. Nu ska jag se på Äntligen Hemma och sen på House, vad det är för skit.

ida

Måndag

Idag var jag till Folkis och hälsade på. Ann, Kattis, Anna, Sara och jag. Det var lite annorlunda, inte som förra året. Jag saknar folkis. Bodil, Monique, Kjell, Glenn, Gitta och Hasse blev glada för att vi kom och hälsade på. Christian är inte där på måndagar.. Jag skrev ett meddelande till honom på tavlan i media-klassrummet. Jag skrev att vi saknar honom och nästa gång vi kommer och hälsar på så ska han hålla sig där! Hoppas han blir glad, hörde att han har det lite jobbigt.. Kattis hittade några filmer på datorn som vi tittade på. Bl.a. Halloween-filmen, tänk att det är ett år sen? Christian hade sparat alla tidningsurklipp på oss också, mitt filmomslag och välkomstlappen som vi skrev till nya medialinjen. Han saknar nog oss också.

Idag så lagade jag mat igen. Igår blev det Kycklingwok och ris och idag Wienerschnitzel och Hasselbackpotatis. MUMMA! Det är kul att laga mat, ibland skulle jag vilja vara kock. Men bara ibland.. Jag var ut och gick med Isolde till Mette efter maten, hon följde med tillbaka hit och drack te. Jag lånade ett superfint hårband av henne! Det är leopardmönstrat och jag vill också ha ett sånt! Nu har jag just följt Mette hem igen. Jag ska skriva in lite recept på datorn (håller på och gör en kokbok, skriver recept och tar kort). Sen kommer Prison Break, så det vill jag se på även fast jag inte kommer kunna se nästa avsnitt.

I morgon ska jag in till stan och fika med Emma, det ska bli trevligt. Jag har precis skickat in en massa kort som jag ska hämta ut från Gefoto också. Närmare 150 st blev det, och jag tror ändå att jag måste framkalla dem från mitt födelsedagskalas också..

Senare i veckan ska Kim och jag träffas. Det var längesen. Undrar hur det kommer att kännas? I helgen ska jag antagligen jobba hos Stoffe, fast jag hellre skulle jobba i veckan på kvällarna. På Fredag är det ju halloween och då vill jag klä ut mig, kul att jobba då? Men jag vet inte vad jag ska klä ut mig till så, då är det väl lika bra att jobba och tjäna pengar.

Inte för att jag bloggar ofta, men nu har jag ivf gjort det ordentligt.

I don't feel like dancin'

ida

EGO

I Onsdags så började vi på en ny inriktning, journalistik.
Det var inte alltför roligt tyckte jag, det bästa var rasterna.
Datorerna är så mycket bättre på de olika inriktningarna än i datasalen och bibban.




Idag så fixar jag på pappas julklapp. Men schhh! Det är en hemlis.


ida

Happy-ass

Ikväll är det party med tjejorna.
Jag är glad idag.

Do your thang honey

Ida


Sova sova sova säng säng säng

Lilla-Ida-med-pappa-runt-lillfingret.
Jag fick pengar av gullepappa.
Så nu har jag världens finaste jacka!

Har sovit dåligt den här veckan, så när jag kom hem så gick jag och vilade en stund. Har äntligen fått bada bastu, som jag har längtat efter det! Nu ska jag nog snart gå och lägga mig igen, skönt.

Jag skulle ha velat vara med Jenny, men jag hoppas att hon förstår att jag inte orkade idag.


It's hard to believe you remember me


Ida

Here we go again

Första söndagen på länge som jag inte är trött som en slashas.
Första söndagen på länge som det inte ska bli så jobbigt att åka båt och buss till Uppsala.
Första söndagen på länge som jag har packat ner allt i lugn och ro.

Men det känns ändå inte riktigt som att jag vill fara. Ångest.

Jag vet inte om jag kommer hem nästa helg. Mimmi kanske skulle komma och hälsa på mig, det skulle vara jättekul. Men ingenting är ju bestämt ännu så vi får väl se. På fredag så kanske jag ska träffa Malin, hon och hennes familj ska till IKEA i Uppsala.

Den här veckan har vi prov i Mediekommunikation.
Den här veckan ska vi filma och redigera vår film.
Den här veckan ska vi fortsätta se på 'Garden State' på engelskan, jag har sett den förut men den är bra och tål att ses en gång till.
Den här veckan ska jag ge mitt svenska person nummer till skolan så jag slipper vara TF01.

Jag kommer inte hem ikväll

ida

Huvudvärk huvudvärk huvudvärk

Jag sitter nere i kontoret med min laptop. Så nära modemet jag kunde komma. Stirrar på min spegelbild i fönstret. Det är en massa småflugor som kryper på spröjsarna. Äckligt.

Jag har ont i huvudet.

Ibland är det tur att Rasse finns. När han inte busar är han bra att prata med. Haha!

Wanna jump up in my Lamborghini Gallardo

ida


Gamla minnen

Jag pratar med  iDa på msn.
iDa är bra. Jag saknar henne.


Say Goodnight and Go

ida

Tilt

Men satans-helvetes-jävla-skrutt-burk!

"Firefox har stött på ett allvarligt problem och måste avslutas"

TRE GGR! AAARRGGHH!

Jag får uppdatera i morgon, I guess..

Do not touch/Donuts

Jag längtar hem. 
Jag vill sova i min egen säng.
Jag vill äta mammas mat och retas med pappa.
Jag vill vara med Lukas och Peter.
Jag vill bråkas med Eva och pussa på Ludde.
Jag vill gå ut och gå med Isolde.
Jag vill sova i min stuga.

Jag vill komma hem.


Det känns som om det var längesen jag var hem sist. Jag trivs bättre i Uppsala än vad jag gör hemma. Men jag saknar mitt rum och mammas mat och pappas pengar. Jag vill verkligen ha en egen lägenhet tills nästa år så jag slipper trängas i köket med alla hungriga svenskar. Undrar varför inte jag kunde få vara rik? Funderar på om jag ska försöka hitta nåt jobb här, typ dela ut tidningar eller reklamblad eller något. För nu är det verkligen TOM PENG PUNG. 

Nu ska jag gå på lunch med Sandra, undrar vad vi får?
Säkert korv, det får vi alltid. Bara korv, korv, korv.


ida

RSS 2.0