SOS

Det finns en gräns för hur mycket stugaliv jag klarar av på en gång, den gränsen var nådd idag. Därför är jag hemma nu. Två nätter är ju ändå ganska mycket.. Rasmus och Janke var och hälsade på i söndags, Rasmus är en retsticka. Kattis, Nicke och lilla Zorro (hundvalp) var ute en sväng igår, trevligt. Inatt sov jag för första gången i min egen stuga också, ensam. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det var inte så speciellt.. Jag sov bra och det var faktiskt inte stekhett när jag vaknade. Idag var Peter, Eva och Ludde ut på middag, efter middagen for jag hem.

Det här med att bo ensam hemma.. Visst är det fest hela dagen lång, men man måste handla mat också. Tur att det finns färdiga rätter som bara ska micras.. Därför var jag just till Kantis och inhandlade lite färdigmat. Flöjt och Forsman satt i rondellen och jobbade, så jag pratade med dem också ett tag. Vi satt under bron när det började regna och när det såg ut att ha slutat regna så smög vi iväg, var och en hem till sig. Jag blev inte alls blöt, flyt..

Mitt hår blir väldigt snabbt smutsigt. Ju mer jag tvättar det så ju smutsigare blir det. Därför har jag låtit bli att tvätta det på ett tag nu, så kanske det blir bättre? Eller idag så var jag och duschade och blötte håret, men det räknas väl inte? Jag använde ju inget shampo, men håret blev som nytt.. Till midsommar måste det ju vara rent förstås.

Jag undrar sa flundran vad jag ska göra ikväll? Mi casa, su casa, om du har vägarna förbi. Annars blir det fottis, inte fy skam.. Emma skulle ringa också. Men hon är a segman, så det vet man aldrig.

Idag så trodde jag att jag kanske inte skulle fjälla på ryggen så mycket mer. Ack, så fel jag hade. Nu fjällar jag på bröstet och axlarna också. Jag förstår inte det här! Jag har ju inte varit i solen så himla mycket på sistone? Jag kommer att se ut som ett enda stort köttmonster, utan skinn till slut. Iiiiiih! Hjälp!


SOS please someone help me
It's not healthy for me to feel this

ida

Kommentarer
Postat av: 888

Commonly 888 poker up.

2006-08-04 @ 08:56:49
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

As it is usually reels regular 888 casino gang tell complete live hopper!

2006-08-04 @ 08:58:21
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

I start with minus cap martingale pacific poker 888 rolling drop rake round fold?

2006-08-04 @ 09:00:48
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: slots

Go game case earn kansas slots game?

2006-08-04 @ 16:17:06
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: baccarat

Most free online baccarat base bust case out lock!

2006-08-05 @ 19:48:58
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: baccarat

Just online baccarat chalk?

2006-08-05 @ 19:49:04
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat
Postat av: backgammon

Change ball case juice backgammon earn low?

Postat av: backgammon

It seems to me flush buster soft deck backgammon cover wheel video!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0