wiihuu

Igår fick jag och Kattis erbjudande om varsitt enkelrum. Då vart vi lyckliga. Sen blev vi lite olyckliga för det vart lite strul, men ag hoppas det ordnar sig ivarjefall. Jag ska få Emmelies gamla rum, det är litet och mysigt.

Nu har jag JK, ska renskriva min enkät.

ida

fuck fuck fuck fuck

Expressbild kommer attt ringa mig och prata om betalningen av skolfotona. Är det mitt fel att det inte var speciellt bra information på det där pappret?

Jag blir galen.

Tur att jag har en pappa runt mitt lilla finger.

Jag vill ha en egen måne

I fredags fick jag punka på cykeln när jag cyklade till bussen. TYPISKT! Pappsen ska komma med mig ikväll och fixa punkteringen, han åker hem i morgon.

Den här veckan ska jag till Gina Tricot, IKEA, öb, åhléns och den lilla butiken på andra sidan ån. Fullspäckat med andra ord.

I vår ska jag börja övningsköra med Lukas, skitkul!

How come you never call me?

ida

Ändrade planer

Ingen bilsportsmässa idag för mig. Jag bestämde mig så sent som i torsdagskväll att jag ville fara hem till mamma och pappa istället. Man känner sig inte riktigt mänslig av att hålla på och flänga och fara fram och tillbaka såhär. Men det kan inte hjälpas. Snart är det jul ivarjefall och idag ska jag börja fixa på mina julklappar.

ida

God morgon

Dags att ta itu med sysslorna..

Sliten som fan

Just hemkommen från det blå-gula och så ska man iväg igen. Till Adlon.


Åh hej!

Nu jävlar ska jag bli färdig med de här satans Excel uppgifterna så jag får börja med photoshop..

ida

Vill ha!

Nu i veckan ska jag försöka komma mig iväg till en tatuerare i Uppsala. Angelica tatuerade sig på Tretton i veckan och den blev jättefin! Jag är jätte avis! Så nu ska jag alltså försöka komma mig iväg och höra om någon tattuerar på under 18..

So long Åland!

ida

lockelse

mette <3 andreas säger:
men du kan komma hit tycker jag, 

ida´ säger:
jag ska ju se på film juu

ida´ säger:
men det vill väl antagligen inte du eller vad?

mette <3 andreas säger:
ja men vi kan se på den här

ida´ säger:
okej, kanske det.

mette <3 andreas säger:
ja för vi har chips, choklad, tupla, sura bokstäver, 

ida´ säger:
okej, jag kommer!

Mette känner mig ganska väl, tror jag?
Man kan ju säga att hon vet hur hon får sin vilja igenom..


ida

popcorn

Den här t-shirten är som klippt och skuren för Jenny!

Eller hur?


ida

Hem ljuva hem!

Alltid lika skönt att komma hem, som vanligt. I morgon blir det att fixa farsdags present och sedan ta det lite lugnt. Jag har förstått att det är några dårar som ska och kryssa med eckerölinjen på kvällen också, men vafan? Orka åka den båtjäveln mer än man måste..

Long Kiss Goodnight

ida

åskmoln

Igår var ingen bra dag. Eller jo, den var bra ända tills jag kom hem och insåg att:
-Cykellampan (som jag köpte på Clas Ohlsson efter skolan) bara var skit, den gick inte att montera. Och tro mig, jag är ändå ganska händig. 
-Ögon make-up removern som jag köpte var inte för waterproof mascara.
-Kattis, snuuttis, var ledsen och när jag fick veta varför så blev jag också lite ledsen.
-På fredag så måste jag stanna kvar på svenska lektionen till kl 14:15 eftersom vi ska skriva en bokrecension (om jag inte skriver den på fredag så måste jag göra den på IG-dagen den 4e december och det vill jag inte, har man inget prov man måste göra om så får man vara ledig. Och vem vill inte vara ledig?) och det betyder att jag inte hinner hem med den båten som går kl 15 som jag annars brukar ta.. Och DET betyder att jag måste åka buss till Norrtälje och ta bussen till båten därifrån..
-Jag hade tvätt-tid igårkväll. Laddade bykmaskinen som vanligt och gick ner och såg på TV.. Och glömde bort tvätten! Sen när jag äntligen kom på att: just fan, tvätten! Så hade någon tagit ut min tvätt och lagt den på bänken istället, och denna "någon" var en av Bratzen, som Kattis och jag kallar dem.  Jag mötte dem på vägen till tvättstugan och sedan kom en av dem och sade: Adde lade din tvätt där. Jag ville bara sjunka genom jorden. Skulle det ha varit handdukar och sånt där hade jag inte brytt mig. Men vafan, när det var underkläder! PINSAMT! Och dessutom så äger inte jag speciellt snygga underkläder heller.. Jag har det som är bekvämt. Jag tror att jag äger ett par string nu för tiden. Ifall ni ville veta? 

Men senare på kvällen så blev jag på bättre humör igen. Kattis bestämde sig för att åka hem idag och stanna hemma resten av veckan så därför bestämde jag med pappa att han ska komma hit i morgon (Torsdag) och sova här till Fredag och sedan åker vi hem på kvällen och jag missar inte svenskan. Jag bestämde mig för att jag ska gå till Clas Ohlsson och lämna tillbaka lampan och ta någonting bättre också. Så nu känns mitt liv inte fullt så hopplöst längre.

Ikväll ska jag på dans och sen måste jag läsa Liftarens Guide Till Galaxen färdigt också, bara 40 sidor kvar.. 

Nu ska jag fortsätta klippa och klistra på mitt tidningsomslag, jag har JK.

ida

Här stannar vi och röker tobak

Halloween var bra. Precis så lugnt som jag ville ha det. Jag var till Stoffe en stund på kvälle. Utklädd, såklart. Eller nja, utspökad. Roth tyckte att jag borde gå sådär hela tiden. Med lösögonfransar och svart runt ögonen. Haha! Jag for hem där vid 22 och fixade lite där hemma.

Idag vaknade jag upp för första gången på väldigt länge och jag var inte trött, risig i magen eller uttorkad. Skönt! Stickade tummen til ena vanten, bara en tumme kvar.. De finaste vantarna jag har stickat hittills. Och så packade jag lite till Uppsala innan jag for på jobb och, här är jag. Idag sitter jag härmellan 13-22 och lyfter lite lön så jag har råd med nudlar i Sverige. I morgon ska jag fara med 13:30-turen istället för 18:30, man kommer hem så sent och det är så mörkt annars. Dessutom så måste jag handla lite mat. Kom ihåg att be för att min cykel står kvar vid Willy's också. Jag lämnade den där när jag for och jag hoppas verkligen att ingen snott den. Då blir jag ledsen.

Jag har nästan gett upp hoppet om Liftarens guide till galaxen. FISATAN vilken jobbig bok det är. Tänkte läsa den klart idag men varjegång jag börjar läsa så kommer det en kund och sedan har jag läst samma sida 10 ggr och varje gång, på samma ställe, har en kund kommit.

På tal om upprepning så har jag nog sett MTV Europe Music Awards Hangover Show och Who said what ungefär 5 ggr sen torsdags nu..

I'm not here for your entertainment

ida

Saknad

Jag undrar hur det känns när man saknar någon.
Hur vet man att man saknar någon?
Jag menar, hur känns känslan?
Jag undrar om jag någonsin känt det känslan, saknaden.
Jag tror att jag har det ivarjefall.
Jag trodde att jag skulle bli tokig av saknad när jag flyttade till Uppsala, men det känns ändå som att jag är hemma ganska ofta ändå. Jag kommer hem varje helg och då träffar jag Lukas, Peter, Ludde och Eva. Det är mer än vad jag träffade dem när jag gick på Folkis. Det har varit fest i stort sett varje helg också och då har jag träffat Jenny och Sara, men också Mimmi, Cindy, Fina, Gisela, Sofia osv. Det räcker för mig, därför saknar jag inte någon så mycket när jag är i Uppsala. Eller jo, jag saknar Emma, men det gör jag även när jag är hemma. I veckan så träffade jag Kim för första gången på ungefär ett halvår också, honom har jag saknat och jag saknar tiden på Folkis. Och jag saknar min själsfrände Julia och vår humor.

Så att sakna någon/något så är att vilja ha nu med en gång men veta att man inte får/inte kan.

Men när du skriver till mig på lunar att du saknar mig så tror jag dig inte förrän du ringer och bestämmer träff  nästa gång jag kommer hem!

ida

You look so pretty when you're dreaming

I morgon är det Halloween och jag hade inte tänkt göra något. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra, åtminstone inte helt säkert. Men jag ska klä ut mig ivarjefall. Men till vad? Bäst att kika i garderoben vad som finns.

Jag hoppas att jag får se någon som är utklädd såhär!

66333-24

Någon som blev sugen på pizza?

ida

Snowman

Nu är det dags för spinning med Sara och Jenny, ska bli riktigt roligt! Det var så längesen sist. Vi får se vad vi hittar på efter det!

ida

SPA

Nu skulle det vara fint med en weekend på spa. Men jag får väl nöja mig med någon timme i vårt blåa badkar.
Later.

ida

Hej vad det blåser i träna idag!

Mamma mår mycket bättre idag. Det är skönt. Jag hälsade henne från Julia och då blev hon glad.

Idag så har jag städat mitt rum. Jag städade inte så noga, dammade inte mattor och sådär, men det är en stor skillnad mot hut det såg ut tidigare. Skönt med rent och fint, det kommer åtminstone hålla sig tills ikväll. Jag var ut med Isolde i blåsten tidigare idag också, vi gick i skogen så att det inte skulle blåsa så mycket och när jag kom hem så var jag duktig och plockade ur diskmaskinen också. Det du, det är inte ofta det händer.

Idag har jag varit på stan med Kim också. Vi gick till Nikolaj, han fikade och jag åt mat. Det var roligt att träffa honom. Bästa vän. Var och köpte ett par strumpbyxor på Kappahl också, så jag slipper frysa röven av mig i Uppsala, har hört att det är tidernas storm där! Sen tog vi 17:05-bussen hem och jag hann träffa Lukas en liten stund också.

Ikväll har jag börjat sticka på min andra vante, mysigt. Det känns som om mitt höstlov snart är slut nu. Jag vill inte att det ska bli söndag så fort, så därför hoppas jag att de här följande dagarna blir tråkiga.

ida

Oh, vilken härlig dag!

Snö ute. Jag fattar inte varför alla tycker att det är så roligt med snö? Usch nej, jag vill ha sommar igen. Mamma är och röntgar sig och sedan skulle hon fara på möte en liten stund. Jag är ensam hemma och eftersom det är snö ute så är jag därmed också väldigt handikappad när det gäller att ta sig någonstans. Så usch-fy-blä för snö!

På tisdag så ska jag hålla ett föredrag om Åland i skolan. Vad är värt att berätta för mina klasskamrater i MP1B om åland? Jo, vi har faktiskt bredband.. Nej, vi pratar svenska..

Och, hur tusan ska jag ta mig in till stan till 15-tiden? Taxi?

Jag saknar dig också Julia Lindfors!

ida

RSS 2.0