Ett rop på hjälp!

Postat av: Kattis

Nu orkar jag inte ha lamporna släckta mer! Jag vill veta vad som har hänt i ditt liv! Vad har du fått göra för kul på praktiken? Vad åt du senast till middag. Ida, underhåll mig!

2008-apr-10 @ 20:14
URL: http://flas.blogg.se/

Haha! Kattis är inte den enda som märkt att jag inte bloggat på ett tag. Toffes mamma påpekade det också häromkvällen. Anledningen till att det inte har blivit så mycket skriva här är nog att jaghar haft så fullt upp med mig själv och mitt liv ändå. Här kommer en kort uppdatering om det viktigaste som hänt sen sist!

Idag är sista dagen på praktiken. Sorgligt men sant. Jag har fått massor av beröm och känner mig nöjd med min insats.  Jag har skrivit upp min mail och mina telefonnummer med stor stil på väggen så att de kan ringa mig om jag behövs. Igår var jag hemma hela dage och fixade eftersom jag mådde skit när jag vaknade. Hostig och tungt att andas hade jag, men idag är det bättre. Idag har jag brännt en CD med favoritbilder som jag tagit under de här veckorna och plockat ihop några tidningar som jag ska ta med mig till skolan och visa mina bilder i. Jag har även tagit några bilder till Ålandstidnings tryckeriets årsberättelse, så ett exemplar av den har jag också fått.

Igårkväll så bakade jag tårta, Toffe hjälpte till en aning, och i morse så steg bagare Jansson(=jag) upp i ottan för att lägga sista handen vid kreationen. När jag var klar så tog jag tårtan nder armen och promenixade iväg till Ålandstidningen från Toffe. Många fnissiga blickar fick jag, må jag säga. Nu har Daniel, jag och Roger precis smakat på tårtan och konstaterat att om fotograf-karriären går på skit så kan jag alltid bli bagare. Bra, så jag har någonting att falla tillbaka på. Förresten så ska jag bli bjuden på lunch idag, kul det. Efter det så går jag nog hem till Toffe igen och vilar en stund tills pappa kommer in till stan och hämtar mig. Ikväll ska jag jobba mellan 17-22.00.

Snart far jag till Uppsala igen. Det är lite delade känslor över det. Det är inte länge kvar innan det är vår nu ivarjefall.

Och jo Kattis, igår åt jag köttfärssoppa med en klick turkisk youghurt till middag.

So long!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Oj det låter gott! Jag tryckte i mig sushi igår, och tänkte på dig! Det är inte samma sak att äta japansk/kinesisk mat utan dig, och när det inte är min födelsedag. Kommer du på Julias kalas?

2008-04-11 @ 20:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0