Pappa betalar

Igår var hälften av mina lektioner inställda. Jag har vanligtvis två, Engelska B och Samhällskunskap, men Samhällan var inställd eftersom Åsa var sjuk så jag slutade 10.10. Då drog jag ner på stan och köpte den där fina läderjckan på VILA som jag drömt om (nästan) varje natt sedan förra torsdagen. Pappa sponsrade (såklart, pappa betalar) med en femhundring så den blev egentligen inte så dyr för mig. Den är gjord av äkta fårläder, bilder finns på min bilddagbok.

evari skriver:

-Ludwig är Idas jacka fin?
-Hon ute?
-Nej Ida är inne.
-Ta av jackan hon;-)

Ludde är seriöst världens mest smarta kille, han vet minsann att man inte har jacka på sig inne. På lörag eller söndag ska jag planera in en visit hos familjen i Kungsö tror jag bestämt.

På tal om bilddagboken så lyckas jag nuförtiden alltid få mina bilder roterade fel väg.. Det låter som världens mest simpla problem men jag kan inte förstå vad det är för knas. Tror att det kanske kan ha ngt att gör med att jag forfarande är ovan med min mac. Men vet du vad jag gör för fel så kan du ju berätta för mig!

I fredags var vi till Arken. Det var kul, fast det luktade äggmök överallt. Tiden bara rann iväg som vanligt och även om vi kom dit vid 1 så blinkade plötsligt lamporna och klockan var 3.30 och det var dags att gå hem. Toffe och jag gick via BP och åt innan vi gick hem till honom och sov.

Förresten så var det en svensk kille som raggade på mig när jag skulle köpa en drink. Han sa att jag var söt. Jonte stod bredvid mig och Toffe stod bakom så det blev lite tjafs. Toffe tyckte att svensken var dåligt på att ragga och svensken kallade Jonte för vingmutter och Toffe för tjockis. Jag var bara glad. Glad för att svensken tyckte att jag var söt och glad för att Toffe blev arg på svensken för att han tyckte det. Fast när jag frågade Toffe så sa han att han inte blev arg för att svensken raggade på mig utan för att han gjorde det så dåligt. Men jag kan väl få tro, eller hur?;)

Nu är det dags att göra svenska läxan, sen ska jag ta hand om disken. Jag har sovmorgon i morgon så vi får se vad jag hittar på sen. Pappa kommer till Uppsala i morgon så jag åker hem med honom. Han har bestämt sig för att köpa en mac på Pc City han också.

ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0