Borta bra med hemma bäst

Nu är jag hemkommen från konfirmationslägret.
Jag är en erfarenhet rikare och jag har lärt känna lite fler människor.

Eller egentligen så kom jag ju hem igår men då hade jag varken ork, lust eller tid att skriva någon blogg. Igårkväll så var jag, Sara, Jenny, Fina och Toffe ut och åkte båt från Fina till västra hamnen. Det är fint att åka båt. Vi körde förbi Rankgården, ön där den där estniska kvinnan hittades död, det var lite obehagligt tyckte jag. I västra hamnen så satte vi oss på en brygga och åt nötter och popcorn. En svanfamilj kom och fräste åt oss och vi matade dem lite också. Kanske laddar jag upp lite bilder från kvällen på bilddagboken senare..

I morse steg jag upp kl 9, som vanligt och bykte och fixade lite innan Eva och jag for in till stan och köpte en present åt Mette och sedan for vi ut till Lemland och var där hela dagen. Eva skjutsade hem mig igen och jag fixade mig fin i expressfart. Jag har nog aldrig duschat, klätt på mig, sminkat mig och fönat håret på mindre än en halvtimme. Rekord för mig. När man är ensam emma så måste man fixa med skjuts själv.. Så jag tog moppen upp till Lukas, bytte till kjol och gick till församlingshemmet. Där hann jag platta håret färdigt innan det var dags för fotografering och konfirmation. Allt gick bra och nu är jag hemma igen och tar det lugnt en liten stund. Jag orkar nog inte fara till Stoffe, jag borde plocka upp alla saker jag slängde runt mig när jag hade så bråttom.

I morgon är det Högmässa och nattvard kl 11 och efter det konfirmationskaffe i Toböle på Mettes stuga. Pappa hämtar mig därifrån och så far jag ut till stugan och sover där några nätter. Jag har mobilen med så det är bra att höra av sig och komma på besök.

Det har varit en rolig vecka! Otroligt kul att vara med de här ungdomarna. De är två år yngre än mig men jag måste nog säga att det känns som om vi är jämnåriga. Jag undrar om det är jag som är barnslig eller om det är de som är ovanligt  vuxna? Om någon av er råkar läsa detta; Ta hand om er! Jag kommer inte att glömma den här veckan! Det gäller förstås ledarna också, storasyskon och vuxna ledare. Det har varit roligt att jobba med er, vi syns igen nästa gång!


Guds kärlek är som stranden och som gräset...

ida

Kommentarer
Postat av: julia

är vind och vidd och ett oändligt hem.

2006-07-07 @ 22:44:42
URL: http://tejprulle.blogg.se
Postat av: 888

I am society tapioca belly pocket 888 casino bullets natural support bluff!

2006-08-04 @ 08:58:53
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: backgammon

You base video bluff front online backgammon down.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0